Bijna een uur baby- en kinderliedjes populairst op YouTube [video]

Screenshot 2015-05-18 at 07.43.13In Nederland is de meest bekeken video op YouTube onderstaande video. Deze duurt bijna een uur en er komen allerlei bekende kinderliedjes (Engelstalig) voorzien van vrolijke animaties voorbij. Wereldwijd is deze video al bijna 600 miljoen (!!) keer bekeken.

Gezellige kinderliedjes om samen met je baby of dreumes naar te kijken en de bewegingen en gebaren mee te doen:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een vloerkleed wanneer je huisdieren en kinderen hebt?

Wanneer je kinderen hebt, lijkt een vloerkleed niet meer iets voor in je huis. Misschien …

Share
Share