Spuit Elf is nummer 1

Spuit Elf doet mee aan de sportdag. Samen met zijn vrienden. Ze willen graag winnen. Het is heel spannend. Ze zijn steeds bijna nummer 1… De  laatste test is met de kar van Spuit Elf. Maar dan ziet hij in de verte een brand. Wat nu?

Recensie
Spuit Elf
is nummer 1 is een heel leuk en grappig verhaal over een spannende wedstrijd. Een wedstrijd waarbij een heerlijke taart te winnen is. Spuit Elf en zijn vrienden, willen deze taart héél graag winnen. Maar ze zijn steeds net niet snel genoeg om eerste te worden. De vierde en laatste test is alles beslissend. Wie gaat de taart winnen?

Dit is een boekje op AVI E3 niveau. Mijn zoon van 7 jaar, die zelf in groep 3 zit, heeft dit boekje in één keer uitgelezen. Hij vond het verhaal erg leuk en wou graag weten of Spuit Elf wel of niet die taart zou winnen. Het verhaal blijft ‘spannend’ tot het eind. Erg leuk om te zien is dat mijn zoon nu zijn zusje kan voorlezen. Mijn dochter van 4 jaar, vond dit verhaal dan ook erg leuk. Misschien wel extra leuk, omdat ze werd voorgelezen door haar grote broer.

De illustraties zijn kleurrijk en grappig. Mijn zoon en dochter moesten beiden erg lachen om het verhaal en om de grappige illustraties. Daarnaast zorgen gekleurde woorden in de tekst voor een speels en vrolijk geheel. Het verhaal, de illustraties en het speelse en vrolijke geheel zorgen ervoor dat Spuit Elf is nummer 1 zeker zal aanslaan bij kinderen. Voor degenen die Spuit Elf erg leuk vinden, is het misschien leuk om te weten dat Spuit Elf een eigen site heeft. Hierop zijn filmpjes, kleurplaten, kaarten te vinden en volop informatie over Spuit Elf.

Spuit Elf is nummer 1 – Harmen van Straaten 
Leesboek, hardcover, 29 pagina’s,
Kluitman
Bestel dit boek hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Spuit Elf komt op tijd

Raar is dat. Spuit Elf wil altijd op tijd komen. Maar steeds komt er iets …

Share
Share