Sourcy “water met een fruit-smaakje” voor kinderen [smaaktest-video]

Mineraalwaterproducent (prima woord voor galgje…) Sourcy heeft drinkpakjes voor kinderen gemaakt waarin “water met een smaakje” zit en waar geen suiker aan is toegevoegd. Er zit alleen bronwater in en een natuurlijk fruitaroma voor de smaak. Geen E-nummers, bubbels, zoetstoffen, suiker of zuren. Water met een fruitsmaakje kan dus gewoon gedronken worden en zal waarschijnlijk door veel kinderen enthousiaster ontvangen worden dan een beker water.

Zelf schrok ik wel van de hoeveelheid suikerklontjes die sommige van de favoriete “pakjes-met-een rietje” van mijn kinderen bevatten. Ik ben heus wel bezig met een gezonde lifestyle, fruit eten, veel groenten en ik drink zelf veel water, maar de kinderen krijgen naar school of naar een uitje toch snel een pakje drinken mee. En daar zit behoorlijk wat suiker in, meestal.

Maar goed, zijn deze Sourcy water-met fruitsmaak-pakjes een alternatief? Dat kan alleen wanneer de doelgroep ook enthousiast is over de smaak, want alleen met een leuke verpakking kom je er niet. Dus mocht mijn dochter van 10 jaar een smaak naar keuze uitproberen en haar eerlijke mening geven, zie onderstaande video:

Zelf ook gratis deze nieuwe smaken uitproberen? Maak dan gebruik van de Wisseltruc Weken:
Van 12 mei tot het begin van de zomervakantie rijdt de Wisseltruck door het land en komt onder andere langs bij de Avondvierdaagse in Utrecht, de Strong Viking Family Run in Amsterdam, de Zeepkistenrace in Apeldoorn, Share a Perfect Day in Hilvarenbeek en het Brakkenfestival in Breda. Een ‘gewoon’ drinkpakje kan men in de Wisseltruck gratis omwisselen voor twee pakjes Sourcy Water met een Fruitsmaakje.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Terug naar school: Mepal isoleerfles voor kinderen

De vakantie zit er voor een groot aantal kinderen weer bijna op. Omdat de Corona-maatregels …