Prinsesje geboren in Zweden

De Zweedse Koninklijke familie is een spruit rijker: prinses Madeleine is donderdagavond in New York bevallen van een dochter.

Het is nog niet bekend hoe het meisje heet. Prinses Madeleine is de jongere zus van Kroonprinses Victoria. Ze trouwde vorig jaar juni met een Amerikaanse zakenman. De pasgeborene is het tweede kleinkind van de Koningin en Koningin van Zweden. Het andere kleinkind is de dochter van Kroonprinses Victoria zelf, die net 2 jaar oud is geworden.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wat een prinses!

Den Haag, 10 juni 2021: de Prinses van Oranje is cum laude geslaagd voor haar …