9-jarige Amira is hit op YouTube.

De 9-jarige Amira Willighagen uit Nijmegen deed afgelopen weekend auditie bij Holland’s Got Talent. Vooral vertelde ze dat haar broer viool speelt en dat zij ook iets wilde doen met Koninginnedag. Ze is op YouTube gaan zoeken naar liedjes en is “gewoon gaan oefenen”

Met haar uitvoering van “O Mio Babbino Caro”, een aria uit de opera “Gianni Schicchi” van Puccini verraste ze jury en publiek en haalde ze een “Golden Ticket” binnen, goed voor een plaats in de live shows. Het optreden van Amira gaat inmiddels viral op YouTube en heeft momenteel al ruim 1 miljoen views.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Meekijken met je kind: de 5 leukste YouTube-kanalen

Naast televisie is internet een grote bron van vermaak voor jong en oud. Een tablet …

Share
Share