De Snurkey knuffel

Snurkey is een knuffel met ingebouwde mp3 speler. Deze knuffelaap is uniek, omdat je zelf via de website van Snurkey heel simpel met je eigen stem liedjes, verhaaltjes en geluiden kan opnemen. Een mogelijkheid die wereldwijd nog niet bestaat.

Door de opgenomen liedjes, verhaaltjes en geluiden op te slaan in Snurkey kan een kind met deze lieve, ondeugende aap de stem van een vertrouwd persoon horen waar en wanneer het maar wil. Daarmee brengt Snurkey ouders dichter bij hun kind en geeft Snurkey een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid. Want niets maakt kinderen zo rustig als de stem van de ouders! Ideaal voor als 1 van de ouders op zakenreis moet, maar ook als je kind een  logeerpartijtjes of ziekenhuisopname heeft. Of gewoon zomaar wanneer je kind lekker thuis in zijn of haar eigen bedje ligt.

Op www.snurkey.com staan 10 liedjes, 5 verhaaltjes en 5 geluiden die je gratis op jouw Snurkey knuffel kan zetten. Deze liedjes kan je zo erop zetten, maar je kan ze ook zelf inzingen. Of zelf een eigen liedje en/of verhaaltjes inzingen of inspreken. Als je wilt, kan je zelfs elke dag iets nieuws voor je kind inspreken. Een nieuw stukje van een verhaal, een bemoedigende of belonende tekst of een persoonlijke verrassing. Zo wordt slapen gaan een feest!

Het opnemen en plaatsen van de teksten op je Snurkey knuffel is heel eenvoudig. In vier simpele stappen neem je online een (eigen) lied, verhaaltje of geluid op, waarna je de Snurkey aan de computer koppelt en de opname naar de knuffel overzet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van specifiek geschreven software. De opgenomen liedjes, verhaaltjes en geluidjes kan je overal opslaan, zodat je eerdere opnames niet hoeft weg te gooien. Snurkey werkt op Windows en ook op een Apple met Windows als Operating System. Kijk voor meer informatie op www.snurkey.com.

Lees hier onze recensie>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

nijntje-boek in Nederlands met Gebaren

Toen ik het persbericht over de uitgave van een nijntje-boek in gebarentaal las, dacht ik …

Share
Share