Peppa Picknicken

Peppa dvdPeppa is een lief, ondeugend, klein biggetje. Ze woont met haar jongere broertje George en haar mama en papa. Peppa speelt graag spelletjes, ze houdt van verkleden, bezoekt graag leuke plekjes en speelt graag met haar vriendjes, maar het allerliefst springt ze in modderpoelen.

Recensie
“Oohhh, een DVD van Peppa!”, riepen mijn kinderen uit. Zelf ken ik Peppa helemaal niet, dus ik was verrast dat zij blijkbaar heel vaak naar Peppa kijken (ik moet toch beter opletten…) Op deze DVD staan 10 verhaaltjes, samen met een speelduur van ongeveer 50 minuten. De verhaaltjes die hierop staan zijn;

– Picknicken
– Mijn nichtje Chloé
– Papa Big is z’n bril kwijt
– De hik
– Vliegeren
– Mama Big’s verjaardag
– Verkleden
– Het schoolfeest
– Muziekinstrumenten
– Oppassen

Bij de eerste aflevering Picknicken hoorde ik mijn dochter zeggen; “Oh, deze ken ik al.” Maar dat vond ze niet erg, en ging heerlijk op de bank zitten om naar de DVD te kijken. Later blijkt dat ze (gelukkig) nog niet alle afleveringen kent, dus toch nog wat nieuws.

In alle afleveringen beleeft Familie Big weer iets leuks. Zo viert Mama Big haar verjaardag en  krijgt ze voor haar verjaardag een kaartje voor het theater. Ze is namelijk gek op het theater.  En gaan Peppa en George zich verkleden met de kleding van hun ouders. Dolle pret natuurlijk. Alleen moeten hun ouders er nog eventjes aan wennen dat Peppa en George nu eventjes geen Peppa en George zijn, maar voor heel eventjes mama en papa zijn…
Maar ook is er een schoolfeest. Op het schoolfeest is van alles te doen. Natuurlijk willen Peppa en George zich ook laten schminken en George wil een Dino-ballon. Maar er is ook een springkasteel en nog veel meer dingen te doen.

DSC05899Ook in de andere afleveringen gebeurt er van alles. Inmiddels weet ik wie Peppa is en begrijp ik dat Peppa een schattig biggetje is en samen met haar broer George en Mama Big allerlei leuke dingen beleeft. Deze DVD van Peppa is dan ook heel erg leuk!

Bestel deze DVD hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share