The odd life of Timothy Green

In 2012 komt Disney met een nieuwe film naar de bioscoop: The odd life ot Timothy Green. Academy Award® genomineerde regisseur / schrijver Peter Hedges brengt echte betovering dit magische verhaal over een gelukkig getrouwd stel, Cindy en Jim Green, die niet kunnen wachten om een familie te starten maar alleen maar kunnen dromen hoe hun eigen kind zou zijn.

Wanneer de kleine Timothy plotseling tijdens een stormige nacht op hun stoep verschijnt, ontdekken Cindy en Jim en het kleine dorpje waar zij wonen een hele nieuwe kijk op hoe het is om lief te hebben en geliefd te zijn.

Wanneer de kleine Timothy plotseling in het leven van Cindy en Jim Green verschijnt, is hij het antwoord op de dromen van het koppel, maar zij hebben geen idee dat de magie die hij meeneemt de manier waarop zij naar de liefde kijken, voorgoed gaat veranderen.

About Evi

Evliempd@live.nl'

Check Also

Minions ‘Hoe Gru een superschurk werd’ [premiere-verslag]

Op 20 juni 2022 was het dan eindelijk zover… De première van de Minions ‘Hoe …