De partycrasher

De “shopaholic-boeken” zijn aan me voorbij gegaan, maar “Verras me” is echt een boek waar ik enorm van heb genoten en wat ik aan iedereen kan aanbevelen. En nu is er een nieuw boek uit van Sophie Kinsella: De Partycrasher.

Het verhaal

Nadat haar ouders uit elkaar zijn gegaan is Effie vervreemd geraakt van haar vader en begon ze een vete met zijn knappe (en veel jongere) nieuwe vriendin, Krista. En nu krijgt Effie nog meer slecht nieuws: Greenoaks, het Victoriaanse landhuis dat Effie haar hele leven haar thuis noemde, wordt verkocht. Wanneer Krista besluit een ‘housecooling’-feest te geven, weigert Effie te gaan. Maar dan herinnert ze zich dat een geliefde schat uit haar kindertijd nog steeds in het huis verborgen ligt. Haar enige kans om die terug te krijgen is door in te breken terwijl iedereen druk aan het feesten is. Terwijl Effie door het huis sluipt, zich verstopt onder tafels en door kiertjes gluurt, realiseert ze zich dat de geheimen die Greenoaks bewaart niet alleen op zolder liggen.

Informatie

De Partycrasher is geschreven door Sophie Kinsella en uitgegeven als paperback van 336 pagina’s door uitgeverij The House of Books. De party crasher bekijk / bestel je hier >>>>

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is een pseudoniem voor Madeleine Wickham, een vrouw uit het mooie jaar 1969. Madeleine had onder haar eigen naam al een aantal boeke gepubliceerd toen ze een manuscript van het eerste Shopaholic boek onder een pseudoniem aanbood aan haar eigen uitgever, die het boek ook daadwerkelijk ging uitgeven. Inmiddels heeft ze meer dan 10 Shopaholic boeken op haar (pseudoniem) naam staan en nog vele andere boeken. Madeleine / Sophie is getrouwd, heeft 5 kinderen en woont in Zuidoost-Engeland.

Party Crasher

Ik heb het één keer gedaan…. onuitgenodigd naar een bruiloft gaan. Althans, ik was wel uitgenodigd, maar niet door het bruidspaar. Een bijzondere ervaring kan ik je zeggen en zeker een met vele komische momenten. Maar goed, ik heb er geen boek over geschreven. Sophie Kinsella wel, en dat levert meer dan een paar komische momenten op! Sophie Kinsella heeft een heerlijke schrijfstijl, met veel humor. Ben je op zoek naar een fijn boek om lekker in de zon te lezen met een glimlach op je gezicht? Lees dan De Partycrasher!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …