Bezoekers zelf “live” recenseren op Negenmaandenbeurs

TrotseMoeders.nl biedt vanuit haar specialisme in het recenseren en testen van producten dit jaar de bezoekers van de Negenmaandenbeurs de gelegenheid om tijdens de beurs ‘live’ producten uit te proberen en te beoordelen. Op de stand van TrotseMoeders.nl (standnummer 08.519) kunnen verschillende nieuwe, unieke en prijswinnende artikelen uitgebreid getest en geprobeerd worden.

Beursbezoekers kunnen de volgende producten testen in de categorieën SPEELGOED, VERZORGING, AAN TAFEL en BUITEN:

Live recenseren
Bezoekers zullen de producten op de beursvloer uitproberen, maar ook recenseren en beoordelen. Hun ervaringen worden ter plekke op TrotseMoeders.nl gepubliceerd. Netjes gegroepeerd, zodat iedereen deze informatie ook na de beurs makkelijk terug kan vinden en met deze echte ervaringen hun voordeel kunnen doen. Tegelijkertijd leveren de ervaringen van de bezoekers ook waardevolle informatie op voor fabrikanten en leveranciers om zo hun product te optimaliseren.

Negenmaandenbeurs
Aanstaande en jonge ouders kunnen zich binnenkort weer volop laten inspireren tijdens Negenmaandenbeurs 2013. In februari vormt Amsterdam RAI namelijk weer hét epicentrum voor alles wat met ouderschap en zwanger zijn te maken heeft. Het evenement is de plek bij uitstek voor informatie op het gebied van trendy zwangerschaps- en babykleding en het krijgen van stylingadvies voor de babykamer. Deskundigen staan klaar om alle brandende vragen te beantwoorden, er zijn spetterende modeshows en natuurlijk heel veel leuke beursaanbiedingen.

Negenmaandenbeurs 2013 wordt gehouden van 20 tot en met 24 februari in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag 21 februari en vrijdag 22 februari van 11.00 tot 22.00 uur.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

NegenMaandenBeurs 2017 [verslag]

Allereerst wil ik graag vertellen wat een goede service bij RAI Amsterdam: we werden hartelijk …

Share
Share