Babynieuws van ‘Backstreet Boy’ Kevin

Blij babynieuws voor Kevin Richardson van de Backstreet Boys. Hij twitterde een foto van zijn vrouw die poseert naast een paashaas. Die paashaas “bracht dit jaar een speciaal ei mee”, aldus Kevin. Het is het tweede kind voor Kevin en zijn vrouw Kristin. In 2007 kregen zij al zoon Mason. Wanneer de tweede spruit verwacht wordt is niet bekend gemaakt.

Je vindt het twitterbericht en de foto hier.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première van de film Downton Abbey [verslag]

Een uitnodiging met “You are cordially invited“, een High Tea, filmposters met “We’ve been expecting …

Share
Share