Pluk van de Petteflet nu ook in het theater!

Screenshot 2014-05-22 at 15.46.33Pluk, Aagje, de Stampertjes – wie kent ze niet? Pluk van de Petteflet is een van de beroemdste creaties van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp. Nu zijn z’n avonturen ook in het theater te zien! Voor het eerst worden de hoofdrollen door kinderen gespeeld.

Een bont poppen- en beestengezelschap bevolkt de Torteltuin die bedreigd wordt door graafmachines. In deze sprankelende muziekvoorstelling staan Pluk en zijn vrienden klaar om een nieuwe generatie kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen.

Een voorproefje kun je zien op deze leuke video van “De Stampsong”. Helemaal leuk is natuurlijk om je kinderen de bijbehorende dans te laten oefenen voor je naar de voorstelling gaat!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Social Squad maakt er een feestje van in het theater

 3 zeer populaire social creators/TikTokkers Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren nu in …

Share
Share