Spelen met Chiquita bananen

Twee stuks groenten, twee stuks fruit. Soms komt het je neus uit. Maar voor je kind wil je het allerbeste. Het feit dat je het jou niet altijd lukt om voldoende fruit te eten, wil je niet een reden laten zijn om je kind zijn stukje fruit ook te onthouden. Maar dan moet je die kiwi weer schillen, of nog erger: een sinaasappel. En dan ben je eindelijk zover, heb je al die witte sliertjes van die sinaasappel af weten te prutsen, willen ze hem niet eten. Om gek van te worden.

Maar dat alles is verleden tijd. Niet alleen zijn bananen minstens zo gezond als sinaasappels, ze eten ook een stuk makkelijker en het scheelt jou een boel tijd. Daarbij komt, de Chiquita bananen zijn nu extra leuk, want ze zijn verpakt met twee spinners met karakters uit de film Happy Feet 2.

Deze Chiquita bananen zijn daarmee niet alleen lekker, maar ook superleuk om te eten. Want welke spinner blijft het langste draaien? Erik, de kleine snelle of Atticus, de sterke? Er zijn in totaal 36 verschillende draaitolletjes. Je kunt ze allemaal verzamelen en een mega wedstrijd houden!

TIP: vanaf december kan je ook nog sparen voor een spinner arena. Haal je nog meer speelplezier uit je fruitmoment. Wil je alvast kijken, klik dan hier>>

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Zo houd je zelfs de allerkleinste beestjes bij jouw kleintjes weg

Als jonge ouder wil je het beste voor je kleintje. Je schildert de kinderkamer met …

Share
Share