Help, het is bijna kerst

De decembermaand is een leuke tijd. Het is al vroeg donker en buiten is het koud. Binnen maken we het gezellig met kaarsen en versieringen. In huis is het lekker comfortabel warm. Sinterklaas is net voorbij en nog even en het is kerst. Op je werk is het druk en dan moet ook het huis nog versierd worden. Kortom, het zijn niet alleen de donkere dagen voor kerst, maar ook de drukke dagen voor kerst.

Help bijna kerst

We willen veel dingen doen in december. Het huis versieren, een lekker kerstdiner samenstellen, de boodschappen in huis halen. En dan zijn de kinderen ook nog eens vrij van school…

We zijn zo druk bezig alles goed te regelen voor de feestdagen, dat we helemaal vergeten te genieten van de voorbereidingen. Terwijl die juist zo leuk kunnen zijn! Daarnaast zorgt al die drukte er ook nog eens voor dat we tijdens de feestdagen te moe zijn en dus helemaal nergens meer van genieten. Het schijnt ook de dat kerstperiode één van de stressvolste periodes zijn uit het jaar.

Om jou te helpen tijdens de drukke dagen voor kerstmis, heeft ZakenMoeder een kerstpakket voor je samengesteld. Wil jij ook zo’n speciaal en GRATIS kerstpakket ontvangen of cadeau geven aan een andere moeder? Ga dan nu naar www.helpbijnakerst.nl.

Lees ook:
Speciale kerst met Proud MaMa
Let op de gevaren met kerst
Kerst met Belle en het Beest (winactie)

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

3 leuke bakideeën voor Kerst

Kerst is dé ideale tijd om gezellig met het hele gezin te gaan bakken. Op …