Ik wens je meer

ik-wens-je-meer-recensie-copyright-trotse-moeders-1Ik wens je meer is een fantastisch cadeauboek boordevol goede wensen, zo warm als Raad eens hoeveel ik van je hou! Van New York Times-bestsellerduo Amy Krouse Rosenthal en Tom Lichtenheld.

Recensie
Ik kreeg dit boekje toegestuurd om te recenseren met de kinderen, maar ik heb het stiekem achter gehouden. Meteen toen ik het in handen had, kreeg ik het idee om het aan mijn lief te geven met Valentijnsdag.

Hij is héél erg tegen het vieren van dagen als Valentijnsdag, met name tegen het commerciële aspect ervan, maar ik vind het wel erg leuk om er iets aan te doen, en dit boekje is er perfect voor!

ik-wens-je-meer-recensie-copyright-trotse-moeders-3 ik-wens-je-meer-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Het staat vol mooie tekeningen begeleid door lieve zinnetjes als “Ik wens je meer kusjes en knuffels dan ruzie” en “Ik wens je meer langzaam dan haastig“. Mijn favoriet staat bij onderstaande tekening: “Ik wens je meer kunnen dan knopen“. Lief toch?

ik-wens-je-meer-recensie-copyright-trotse-moeders-5

Tja… en wanneer hij het niet weet te waarderen, dan zullen de kinderen het vast met veel plezier, keer op keer, lezen (of ik lees het lekker voor!)

Ik wens je meer – Amy Krouse Rosenthal en Tom Lichtenheld
Hardcover, 40 pagina’s, uitgeverij De Fontein
Bestel dit boek hier >>>>

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Snelle witte chocoladesnacks [recept]

Valentijnsdag, een dag voor bloemen, kaarten en chocolade? Misschien voor jou wel, en dat kun …