DVD Monster High: Geheime Geesten

Monster High is een tiener poppen serie met een horror thema. De modebewuste bevriende tieners zitten allemaal op de middelbare school “Monster High” en zijn ook allemaal monsters. Ze hebben allemaal hun eigen freaky stijl en zijn erg populair onder meisjes van 8 tot 12 jaar. Monster High is ondertussen uitgegroeid tot een compleet merk met eigen films, merchandise, televisie serie en games. En de poppen dus…

Mise en page 1Monster High Geheime Geesten is de nieuwste film die net in de winkels ligt. Hij is verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en Digital HD. Wij hebben de DVD voor onze neus. Volgens de kijkwijzer is deze film geschikt van 6 jaar en ouder, maar bevat het wel fragmenten die kinderen eng kunnen vinden. Als ik de achterkant van de DVD lees, dan snap ik dat wel…

Er staan de Monster High ghouls heel wat te wachten wanneer zij zich bevinden in de gangen van het spooktastische Haunted High! Wanneer de gouls Spectra Vondergeist volgen, ontdekken zij een geestweldige wereld met een school met alleen maar geesten. Echter, de gouls worden niet bepaald warm verwelkomd door Directeur Revenant, wie Spectra straft met angstaanjagende nablijfkettingen, waarbij zij niet meer terug kan naar Monster High. Nu is het aan de onvolmaakte perfecte vrienden om geestelijke vormen te nemen zodat zij één van henzelf kunnen redden van een eeuwige verdwijning.

Het klinkt inderdaad als een film voor mijn oudere meiden van 9 jaar (bijna 10 jaar) en die van 8 jaar. Onze jongste die net 6 jaar is geworden is dol op de Monster High poppen van haar zus, maar is niet zo’n held met film kijken. Als zij mee gaat kijken, verwacht ik dat ze of vroegtijdig af haakt of dat ik de eerste keer erbij moet zitten om alles uit te leggen. Om zo niet alleen de spannende dingen weg te halen, maar ook om uitleg te geven van wat er gebeurd. De tekst op de DVD hoes is namelijk best ingewikkeld…

Monster High Geheime Geesten DVD kijken 1Recensie
Met drie dochters die allemaal graag met hun Monster High poppen spelen zijn de verwachtingen hoog gespannen. Wat hebben ze een zin om deze film te gaan kijken. Ze kregen de DVD gisteravond te zien en vroegen gelijk of ze hem morgen direct na school mogen kijken. Eigenlijk gaat de TV niet voor 17.00 uur aan, maar hier wil ik wel een uitzondering voor maken. Ik heb ze nog nooit zo snel uit school zien fietsen…

Monster High Geheime Geesten DVD kijken 2De zaten er gelijk klaar voor. Of lagen, moet ik zeggen… Ze hadden zich lekker in mijn bed genesteld en hebben de film in één ruk uitgekeken. Met rode wangen kwamen ze de slaapkamer weer uit. Unaniem was het oordeel: “hij was heel erg leuk!”. De jongste twee van 6 en 8 jaar hadden wel moeite om de film te volgen. De jongste begreep delen van het verhaal niet, maar vond het niet eng. Die van 8 jaar begreep toch veel van de woorden, benamingen en uitdrukkingen niet. En hoewel de oudste van 9 jaar zich niet liet kennen, vraag ik mij echt af of zij alles wel meegekregen heeft.

Maar, eerlijk is eerlijk: het mocht de pret niet drukken en ze zijn nu nog meer fan van Monster High dan ze al waren. De film slaat aan en zal zeker nog heel veel gezien worden bij ons.

Monster High – Haunted (Geheime Geesten)
Bekijk op bol.comDVD, 72 minuten, 6+
Bestel deze DVD hier >>>>

About Saray

saray@hupemail.nl'
Met mijn man en onze drie dochters, huisdieren en veel boeken, woon ik in West-Friesland. Ik ben actief in de gemeente waar ik woon, werk fulltime, kook en tuinier graag en ben bovenal moeder.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …