Een nieuw kantoor voor Trotse Moeders!

kantoor-trotse-moeders-copyright-4We hebben jaren geleden onze garage laten ombouwen tot kantoor. Met meerdere bureaus, een apart toilet en een keukenblok, leek het ons ideaal om te dicht bij huis te kunnen werken, maar toch zichtbaar op een andere plek. Voor de Trotse Vader van mijn kinderen was dat inderdaad zo, maar ik merkte dat wanneer de kinderen thuis waren, ik toch bij hen in de buurt ging zitten.

Uiteindelijk is in het gedeelte van de woonkamer waar de kinderen spelen, een werkhoek gemaakt, maar natuurlijk kun je dan niet geconcentreerd doorwerken en het werd ook een rommeltje, met alle papierwerk en pakketten die er dagelijks verwerkt worden.

kantoor-trotse-moeders-copyright-1

Onze oudste zoon had een grote slaapkamer beneden, maar behalve om te slapen, zat hij er zelden. Dus ontstond het plan dat hij met zijn jongere broer een kamer ging delen en een eigen plekje kreeg bij papa op kantoor om rustig te kunnen ‘computeren’. Spelen kan nog steeds in het speel-deel van de kamer. Zijn slaapkamer zou dan mijn kantoor worden.

kantoor-trotse-moeders-copyright-3

Het is een hele klus geweest, maar nu is het zo ver: ik heb een eigen kantoorkamer! Er staat een bank omdat ik vanwege mijn bekkeninstabiliteit een deel van de dag moet liggen (met laptop op schoot kan ik dan prima doorwerken). Uiteraard staat er een bureau en er zijn meerdere tafels.

kantoor-trotse-moeders-copyright-2

Mijn kinderen hebben op die manier ook altijd een plekje om te “chillen” of om hun huiswerk te maken, wanneer ze even niet in de drukte van de speelkamer willen zijn. En onze lieve hond, Molly, voelt zich er inmiddels ook thuis!

kantoor-trotse-moeders-copyright-7

Philips was zo attent om een nieuw Senseo apparaat te sturen (klik hier voor de recensie), zodat ook in mijn eigen kantoor, mijn werkdagen om 6.30 kunnen starten met heerlijke koffie. Er zaten twee (voor mij nieuwe) smaken bij, die prima bevallen om goed wakker te worden en de dag goed te beginnen. En het is een speciale uitvoering, in een prachtige kleur blauw, waardoor hij echt mooi staat in mijn nieuwe kantoor!

kantoor-trotse-moeders-copyright-5 kantoor-trotse-moeders-copyright-6

Bekijk op bol.comDe Senseo Viva Café HD7825/46 – Koffiepadapparaat – Intense BlackBerry, oftewel, de limited edition Senseo koffie apparaat van Philips in een hele mooie diep blauwe, beetje paarsachtige tint, kun je hier bestellen >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Foto op canvas in de slaapkamer

Een paar jaar geleden heb ik mijn slaapkamer opgeknapt. Ik heb er voor gekozen om …

Share
Share