Dochter van Mick Jagger verwacht kleinkind en is zelf ook zwanger

Op Instagram postte de dochter van “Rolling Stones” Mick Jagger, de 42-jarige Jade Jagger een foto waarop ze laat zien dat ze zwanger is.  Ze schrijft erbij: “Happy to announce this granny is going to become a mummy I’m 6 months pregnant xx double whammy this year“.

Jade is 6 maanden zwanger van haar derde kind, het is het eerste kind wat ze samen met haar echtgenoot Adrian Fillary krijgt. Haar 22-jarige dochter Assisi is hoogzwanger van haar eerste kind. Jade wordt dus in een paar maanden tijd zelf moeder, en ook grootmoeder! Dubbel feest in de Jagger-familie dus.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Premièreverslag van MINIONS [video]

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er een recensie-team van Trotse Moeders bij de …