Babysoep

Meestal is Floor superblij met haar kleine zusje Teuntje. Maar als Teuntje niet lief is, zou Floor soms het liefste soep van haar willen maken! Of haar in een raket naar de maan sturen…Of achterlaten in de dierentuin…Of aan de kerstman meegeven…Maar dit gaat allemaal niet zo makkelijk. Toch?

Een herkenbaar prentenboek  over zussen. Met vrolijke prenten over de wildste (en grappige) kinderfantasie.

Recensie
Babysoep
gaat over de liefde en haat tussen zusjes (of tussen broers en/of zussen natuurlijk). Want een kleine zus of broer hebben is wel heel erg leuk, maar er zitten ook minder leuke kanten aan. Want stel je voor, dat je net een mooie tekening hebt gemaakt, en je kleine zus of broer, maakt die tekening (per ongeluk) kapot! Dan ben je echt boos, soms zelfs zo boos dat je voor eventjes wou dat je kleine zus of broer er niet was. Maar zodra de boze bui over is, of als je kleine zus of broer ineens iets heel liefs doet, dan weet je weer dat je voor altijd samen wilt zijn met je zusje of broertje.

Babysoep zal voor de meeste kinderen dan ook heel erg herkenbaar zijn.  De herkenbaarheid, samen met de leuke kinderfantasieën en prachtige illustraties zorgen ervoor dat Babysoep een heel leuk boek is om (voor) te lezen.

Babysoep – Mylo Freeman
Prentenboek, hardcover, 26 pagina’s, Clavis

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

lees meer:
Miro en Tesla doen alsof
Paultje en het paarse krijtje
Baas van de keuken

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share