Babyshower…. wat vinden hoogzwangere vrouwen daar zelf van?

Overgewaaid uit Amerika en inmiddels ook erg populair in Nederland; de babyshower. Een verrassingsfeest voor de aanstaande moeder met familie en vriendinnen, inclusief cadeautjes.

Bijna een op de drie (30%) van de Nederlandse jonge moeders heeft een babyshower gehad toen zij in verwachting was van het eerste kind. Toch vindt meer dan de helft (57%) van de jonge ouders deze trend te Amerikaans, oftewel te overdreven. Zelfs 34% van de moeders die een babyshower hebben gehad, vindt dit overdreven. Daarnaast is 53% van mening dat familie en vriendinnen onnodig op kosten worden gejaagd.

adult-18604_960_720

Wanneer er een babyshower wordt georganiseerd, vindt 68% van de ouders dat dit wel een verrassing dient te zijn voor de aanstaande moeder. Dit blijkt uit onderzoek van ActiePagina.nl. Maar heeft de aanstaande moeder wel zin in een babyshower? Bijna de helft geeft aan hier als hoogzwangere vrouw hier geen behoefte aan te hebben. Toch vindt 46% van de ouders een babyshower een goede manier om aan spullen voor de babyuitzet te komen.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share