Duwkar autobus van DUSHI

In de testdoos zie ik dit product al liggen, maar besluit om dit product eerst te bekijken als onze zoon van 22 maanden er niet bij is. Zodra hij op bed ligt, ren ik naar beneden en pak de doos uit. WAUW, dit ziet er wel erg leuk uit! Een duwkar autobus van het merk DUSHI. Wat een vrolijke duwkar met een retro-look. Deze loopwagen in elkaar zetten vraagt nogal wat kracht, ondanks dat de gaten voorgeboord zijn. Er is zelfs een gaatje waarbij de schroef er net niet helemaal in past. Aangezien de kar helemaal van hout is, denk ik dat het te maken heeft met de werking van het hout, want het scheelt maar heel weinig. Na een klein beetje duwen en trekken, lukt het me uiteindelijk.

Als onze zoon wakker is, stapt hij direct op dit speelgoed af. De duwkar lijkt precies op een autobus met koplampen, nummerbord en ramen. In de ramen zitten vrolijk gekleurde houten vormen waar kinderen aan kunnen draaien. Erg leuk om vormen en kleuren te oefenen. Voor de ouders niet onbelangrijk; deze duwkar kan op alle ondergronden gebruikt worden, want er zitten rubbertjes om de wielen. Hij roept “autoooo” en gaat er direct achter lopen. Ik merk dat hij niet snapt waarom de wielen voor omdraaien als hij bij de duwstang stuurt. Ik leer hem dat hij hem een beetje moet trekken en ophellen, en in twee tellen gaat hij als een speer door het huis. Helaas moet de hond eraan geloven en die moet in zijn wagen. Mijn kind heeft werkelijk waar nog nooit met zoiets gespeeld en toch hij weet wat hij ermee kan doen. Dat is zo leuk om te zien! In de middag zie ik hem met zijn speelgoed slepen en dit later vervoeren met de nieuwe bus. Als papa thuis komt, dan moet hij eraan geloven. Mij zoon heeft het mooi bedacht: “ik autoooo?!” en hij zit er al in…. Papa kan duwen en hij rijd als een prins in zijn “autoooo”.

Het fijne aan dit product is dat het een stevig en robuust product is. En de duwkar ziet er onwijs leuk uit! Ondanks dat dit speelgoed redelijk aan de hoge prijs, zie ik zeker de waarde ervan in. Het is zijn aanschaf zeker waard. Het is trouwens niet alleen een duwkar voor de jongste kinderen. Door zijn stoere uitstraling en doo0rdat de duwstang in hoogte te verstellen is, kunnen ook peuters en kleuters hier heel leuk mee spelen.

About Karin V

karinvogd@gmail.com'
moeder van zoon 2011, gehuwd sinds 2009, freelance pedagoog. Ik hou van gezelligheid en mensen om heen!

Check Also

Hier ben ik! Baby’s eerste jaar [recensie]

Tegenwoordig bestaan er tientallen invulboeken voor tijdens en na je zwangerschap. Een boek waarin je …