Eindelijk een drinkyoghurt zonder kunstmatige zoetstoffen

Drinkyoghurt. Het is één van de lievelingsdrankjes van mijn kinderen. Beter gezegd: het is niet aan te slepen! In welke smaak dan ook, een kind is gelukkig met drinkyoghurt. Maar wist je dat de meeste drinkyoghurts gezoet zijn met kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, sucralose of ascesulfaam-K? Ook de 0% vet drinkyoghurts! Gelukkig is er nu een drinkyoghurt die je jouw kind onbezorgd kunt geven: Arla Zin!

Arla Zin is een 100% natuurlijke drinkyoghurt zonder vet én zonder kunstmatige zoetstoffen. Arla Zin is namelijk de eerste drinkyoghurt die gezoet is met honingkruidextract ofwel Stevia. Het extract is een natuurlijke zoetbron en is daarnaast ook caloriearm. Hierdoor is Arla Zin uniek, het is een 0% vet drinkyoghurt. Lekker, gezond en dus zónder kunstmatige zoetstoffen! Ook zin gekregen? Arla Zin is verkrijgbaar in 3 verschillende – kinderen zijn er dol op – smaken, namelijk rode vruchten, mango en aardbei.

Kijk voor meer informatie op www.honingkruid.nl en www.arla.nl/zin.

Advertisement

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share