Lalaloopsy Babies [recensie]

527411 Lalaloopsy Babies- BLalaloopsy™ is sinds 2010 een succesvol poppenmerk voor meisjes vanaf 4 jaar. De Lalaloopsy™ zijn lappenpoppen die magisch tot leven kwamen nadat hun laatste steekje werd genaaid. Elke pop heeft een eigen persoonlijkheid die past bij de stof waarvan ze is gemaakt. En iedere pop is eerst een baby geweest. En de ‘baby-versie’ van vier van de bekende Lalaloopsy poppen is nu als ‘Large Doll’ op de markt gebracht.

Recensie

Screenshot 2014-03-08 at 13.51.09Wij kregen ter recensie “Crumble Sugar Cookie”. Deze pop is de baby-versie van de pop links op het plaatje en wordt verkocht in een doos die er uit ziet als een baby-bedje.

Het linkse poppetje heeft mijn dochter, als mini-Lalaloopsy speelpoppetje en ze herkende direct dat deze grote baby-pop de baby-versie van “Crumble Sugar Cookie” is (hoewel ze alle Lalaloopsy popjes niet bij de naam noemt die ze officieel hebben). Het is dan ook erg leuk gedaan: een luier-broekje in dezelfde print als het schortje van de ‘oudere’ versie, dezelfde kleur haar en ogen.

Screenshot 2014-03-08 at 14.02.23Ook het bijpassende huisdier (muis) van “Crumble Sugar Cookie” wordt bij deze pop meegeleverd, als drinkflesje. En dat is nu precies een accessoire die tot veel speelplezier leidt: fopspeen eruit, flesje er in, drinken, “boertje doen”, fopspeen er weer in, in bed leggen etc.

Het mutsje en het luierbroekje kunnen uit en op de baby-billen van de pop staat in een roze hartje haar verjaardag: 4 december, wat door mijn dochter het liefst meteen op de kalender gezet zou worden “want mama, dan moeten we toch echt een feestje vieren”. De decembermaand is wat mij betreft al druk genoeg, dus hebben we als compromis dat deze “Lalaloopsy-baby” haar verjaardag gewoon met onze huisdieren mee viert. Die zijn namelijk heel praktisch ’toevallig’ allemaal tegelijk jarig in het begin van de zomervakantie.

Tevreden wordt de Lalaloopsy-baby weer meegenomen, want het is nu toch wel tijd om weer even een flesje leeg te drinken, volgens mijn poppenmoedertje!

Lalaloopsy Babies compleet

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

In bad met Ariël

Misschien is het meer een droom voor Trotse Vaders…. een eigen zeemeermin in je bad, …

Share
Share