Thea Sisters – Help, we missen een welp!

TS_serie_16_Help_we_missen_een_welp_stofomslag.indd In het kinderboek Thea Sisters – Help, we missen een welp! komen de vijf jonge onderzoeksters (oftewel de Thea Sisters) weer voor een avontuur te staan. Terwijl zij op fotosafari zijn in het schitterende Masai Mara Natuurreservaat in Kenia, wordt het leeuwenwelpje Mosi ontvoerd. Samen met hun nieuwe Afrikaanse vrienden gaan ze op onderzoek uit. Zal het ze lukken om Mosi uit de poten van de gewetenloze smokkelaars te redden?

Recensie
Help, we missen een Welp! is alweer het 16e deels van de kinderboekenserie van de Thea Sisters. Thea sisters help we missen een welp 2Van de hardcover boeken om precies te zijn, want als je ook de – kortere verhaal – pocket boeken erbij rekent, zijn er vrijwel het dubbele aantal verhalen van deze muizen meiden al in omloop.

Zoals verwacht is ook dit boek een avontuurlijk verhaal vol illustraties en verschillende typografieën om het verhaal nog aantrekkelijker te maken onder meisjes van 8 jaar tot 12 jaar. En dat werkt! Ik ken geen meisje dat de boeken van Thea Stilton niet leuk vindt…

Mijn dochters van 8 jaar en 10 jaar vinden dit wel het allerleukste verhaal van alle Thea Sisters verhalen. Dat dit verhaal zich afspeelt op safari in Afrika is al magisch. En is een keiharde hit zodra de meiden een welpje moeten gaan redden.

thea sisters help we missen een welp 3 thea sisters help we missen een welp 4

Mijn dochters smulden van het verhaal met de baby leeuw! En ondanks dat ze het jammer vonden dat het verhaal afgelopen was, zouden ze niets eraan willen veranderen. Dus het hoeft ook zeker niet langer te zijn. Het boek is zo precies goed. En nu hopen ze dat er snel weer een nieuw deel uit komt en dat dit nieuwe verhaal dan weer net zo spannend is!

Thea Sisters – Help, we missen een welp! – Thea Stilton
Kinderboek, hardcover, 180 pagina’s, De Wakkere Muis
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Saray

saray@hupemail.nl'
Met mijn man en onze drie dochters, huisdieren en veel boeken, woon ik in West-Friesland. Ik ben actief in de gemeente waar ik woon, werk fulltime, kook en tuinier graag en ben bovenal moeder.

Check Also

Slapen aan de rand van de Savanne – gezinsvakanties in Beekse Bergen!

Slapen aan de rand van de Savanne, ontbijten met zicht op neushoorns, giraffen, struisvogels, zebra’s en …

Share
Share