Hiep hiep hoera, Holland in Huis is jarig

holland in huis taart muurstickerEn dat vieren ze met jou! Afgelopen 15 april is het op de kop af één jaar geleden dat het geesteskind van Lonneke Voets en Renate van Stiphout het levenslicht zag. Ter ere van het 1-jarig bestaan geldt er tot en met 29 april aanstaande een spetterende jubileumactie bij Holland in Huis.

Muurstickers
Holland in Huis staat nu al bekend om zijn originele en goede kamerstickers. En hoe kan het ook anders, met vaak een Nederlands tintje. Denk aan geweldige stickers met Oud-Hollandse liedjes om de kinderkamer aan te kleden of speciale Sinterklaas thema stickers.

Maak kans op een unieke taart
Wie jarig is trakteert op taart! Niet om op te eten, maar om op te plakken. Onder alle nieuwsbriefontvangers verloot Holland in Huis namelijk 3 unieke taartstickers. Er valt tenslotte altijd iets te vieren. Een geboorte of huwelijk. Of gewoon omdat het zonnetje schijnt. Alle bezoekers die zich aanmelden en een leuke motivatie mailen naar contact@hollandinhuis.nl maken kans op een taartsticker t.w.v. € 29,50.holland in huis

Gratis Bea-kapselsticker
Bovendien worden er t/m 29 april 2010 geen verzendkosten in rekening gebracht. En met het oog op Koninginnedag ontvangt iedere klant bij besteding vanaf € 35,00 een gratis Bea-kapselsticker. Ga dus snel naar www.hollandinhuis.nl en grijp je kans!

Lees ook:
Betoverende kamerstickers van Disney
Nieuwe kinderkamer in 10 minuten
Win Nijntje accessoires voor de babykamer

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Smart Home in de babykamer? – Handige tips

Sta je op het punt om te beginnen met het inrichten van je babykamer? Overweeg …