Hello Kitty & haar vriendjes [dvd-recensie]

Kom met ons spelen, lachen en zingen!

In de avonturen van Hello Kitty en haar vriendjes; een wereld voor kleuren volg je de verhalen van Hello Kitty en haar vriendjesMet z’n allen beleven zij spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daar tussenin. Ze maken zelfs een reis naar de ruimte! Tijdens hun avonturen leren Kitty en haar vriendjes belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Recensie:
Deze dvd bevat 5 filmpjes van ieder 10 minuten.

– een wereld vol kleur
– Een nieuwe vriend daniël
– XO-man
– De magische beitel
– Keroppis beste vriend

Blij verrast is mijn dochter van 4 jaar oud als ik haar vertel dat we samen de dvd ‘Hello Kitty en haar vriendjes‘ gaan kijken. Net als de meeste kleutermeisjes is ook zij bekend met dit schattige poesje en haar vriendjes. Ik weet nog goed hoe blij ze was toen ze voor haar derde verjaardag een rugtas van Hello Kitty kreeg. Deze dvd bevat 5 filmpjes die ieder 10 minuten duren, dit vind ik persoonlijk erg fijn omdat je op deze manier goed met je kind kunt afspreken hoeveel filmpjes ze mogen zien.

Het eerste filmpje laat zien hoe mooi de wereld is en hoeveel verschillende kleuren er zijn. Ook leer je de vriendjes van Hello Kitty kennen.

In aflevering 2 maak je kennis met lieve Daniël. Hij is een ietwat verlegen jongen die graag vriendjes wil worden met Hello Kitty. Maar omdat hij zo verlegen is gaat dat niet zo makkelijk.

In het derde filmpje is te zien hoe pinquïn Badtz Maru denkt dat hij een superheld is. XO man is zijn naam en hij is van plan om iedereen te redden, maar hij komt er achter dat dat niet zo makkelijk is. Als Hello Kitty en haar vriendjes XO man proberen te helpen loopt het bijna verkeerd af….

In de magische beitel speelt pochacco in een toneelvoorstelling een arme timmerman. In de leuke en leerzame filmpje zien de kinderen dat als je eerlijk bent  en niet hebberig er heel veel mogelijk is.

In het laatste filmpje gaat het over beste vrienden. De meester vraagt in de klas of iedereen zijn beste vriend wil tekenen en daar iets over wil vertellen. Iedereen begint enthousiast te tekenen, maar Keropi weet helemaal of hij wel een beste vriend heeft. Hij weet niet goed hoe hij dit moet oplossen, maar gelukkig zijn Hello Kitty en haar vriendjes er om hem te helpen.

Stuk voor stuk zijn het erg leuke filmpjes, in ieder filmpje komen verschillende emoties aan beurt. Zo leren kinderen wat boosheid is, verlegen zijn en hoe je met elkaar om kunt gaan. Dus naast dat het erg leuke filmpjes zijn om te zien, kunnen kinderen er ook nog wat van leren!

Hello Kitty en haar vriendjes – Een wereld vol kleur
Taal: Nederlands. Speelduur: 5 x 10 minuten
Bestel deze dvd hier >>>>

Share

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share