Release Z@ppelin DVD collectie

kind met kikker op de fotoOp 24 februari werden de eerste twee delen van de DVD collectie van Z@ppelin bekend gemaakt. Wij gingen voor TrotseMoeders.nl hier naartoe. En wat een feest was dat! Het ontvangst in het Instituut voor Beeld en Geluid begon al feestelijk, met koffie of thee en een heerlijk taartje. Voor de kinderen was er limonade en popcorn. En ze gingen natuurlijk naar de film!

kinderen met ballonnen samen met nienkeNienke, het meisje die het gezicht van Z@ppelin is, bleek “in het echt” net zo spontaan als op de televisie en had oprecht belangstelling voor de aanwezige kinderen. Na het samen zingen van het Z@ppelinlied werden de DVD’s door Nienke aangeboden aan Nijntje, Kikker en Bumba die hiervoor speciaal aanwezig waren. Alle kinderen die durfden mochten met hen op de foto en konden een handje geven aan de levensgrote popen. Voor de ouders en persgenodigden was er natuurlijk wat te eten en te drinken, maar het feest was echt afgestemd op de kinderen. Er was een lieve dame die prachtige ballonfiguren maakte en alle kinderen konden geschminkt worden door hele geduldige vrouwen. Bij het afscheid kregen de kinderen ook nog een tas, met daarin de eerste 2 delen van deze Z@ppelin DVD-collectie en andere goodies, mee naar huis.

z@ppelin dvd collectiez@ppelin dvd collectieBenieuwd naar de DVD’s die deze gelukkige kinderen mee naar huis mochten nemen? Lees hier alles over deze Z@ppeling DVD-collectie. En goed nieuws, want ook TrotseMoeders.nl mag een aantal van deze leuke DVD’s weggeven. Misschien win jij er ook wel een Z@ppelin DVD voor je kinderen…

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share