WNF-Bamboeclub Vriendjesdag 2011

WNF-Bamboeclub, de kleuterclub van het Wereld Natuur Fonds, organiseert op zondag 18 september de jaarlijkse Vriendjesdag in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Alle kinderen, en hun (groot) ouders, die dol zijn op wilde dieren zijn vanaf 10.00 uur van harte welkom op deze gezellige dag. De Vriendjesdag 2011 start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Er is voor alle Bamboekidsz meer dan genoeg te beleven, want de gehele dag vinden allerlei bijzondere WNF-Bamboeclub activiteiten plaats in het park. Kinderen kunnen op de foto met mascotte PipaPanda en de speciale Zeeleeuwenshow bezoeken. Jelle Amersfoort, die de liedjes van de Bamboeclub-CD zingt en De Swingende Giraffen treden op om iedereen te vermaken.

Er is zoveel te beleven tijdens de Vriendjesdag 2011 De hele dag vinden allerlei bijzondere activiteiten plaats, voor jong en oud. Proef de Afrikaanse sfeer in Umkoshi, midden tussen de wilde dieren, of bezoek de show ‘Bamboo Hill krijgt kriebels’.

In RavotAapia, de overdekte speeljungle, kunnen kinderen volop klimmen en klauteren. Ouwehands Dierenpark heeft een prachtig Berenbos en een bijzondere uitkijkpost voor de witte leeuwen. Ook kunnen kinderen zich laten schminken als hun favoriete wilde dier. Het belooft een feestelijke dag boordevol avontuur en wilde dieren te worden!

Gezinnen kunnen zich via de website www.bamboeclub.nl voor de Vriendjesdag 2011 aanmelden.

About Evi

Evliempd@live.nl'

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …