Crayola Doodle Match

Crayola Doodle Match is een uniek spel van University Games. Met de bijgeleverde wasco krijtje kunnen je kinderen zelf de memo kaarten kleuren. Draai de spinner en probeer de juiste kleur of het juiste figuurtje te vinden. Je moet dus net als het traditionele memory goed onthouden waar elk kaartje ligt! Als je klaar bent met spelen, dan kun je de kaarten gewoon weer uitvegen. Als je de volgende keer speelt, kleur je de kaartjes opnieuw en zo heb je iedere keer weer een totaal nieuw spel.

Recensie
Crayola Doodle Match is een leuk spel voor kinderen van 3 jaar en ouder. De kinderen moeten zelf de memory kaarten en de spinner inkleuren voordat je met het spel kan beginnen. Dit geeft al voorpret. De afbeeldingen op de memory kaarten zijn simpel, maar leuk en herkenbaar voor jonge kinderen. Ben je klaar met kleuren? Dan mag het jongste kind beginnen met draaien aan beide draaischijven. Dan moet hij of zij een kaartje omdraaien. Heeft het memorykaartje dezelfde kleur of afbeelding als die van de spinner? Dan mag je zoon of dochter het kaartje houden. Zijn de afbeelding en de kleur allebei goed, dan mag je kind het kaartje houden en nogmaals draaien. Het klinkt heel makkelijk en op zich is het ook zo.

Wij vinden het allemaal een erg leuk spel. Mijn oudste kinderen van 3 jaar en 5 jaar (beide jongens) hebben er plezier veel van om de kaartjes in te kleuren. Daarnaast is het een leuk geheugenspelletje dat niet verveelt. Memory is en blijft leuk en Crayola Doodle Match is net iets anders dan een “normaal” memoryspel. Het geeft net een extra dimensie. De kaartjes zijn van stevig karton. Dit gaat niet zo snel kapot, wat ik zelf een groot voordeel vind bij een spel voor peuters en kleuters. Dit spelletje kost ongeveer € 16 en is daardoor geen duur spel. Erg leuk dus!

Bestel dit product hier>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021

Dit jaar is de opzet van de Speelgoed van het Jaar verkiezing anders dan andere …