West Nederland wandelroutes

Deze wandelgids van On Track bevat 35 routes waarmee u er lekker op uit kunt. Waar u ook in West-Nederland wilt gaan wandelen. On Track brengt u naar de mooiste gebieden. De meest recente routebeschrijvingen en routekaarten kunt u met de unieke inlogcode gratis downloaden op www.ontrack.nl

– 35 wandelingen van 3 tot en met 22km, waaronder ook routes speciaal geschikt voor kinderen
– duidelijke routebeschrijvingen, punt voor punt beschreven
– inclusief gedetailleerde routekaarten
– talrijke natuurweetjes
– praktische informatie over het start- en eindpunt en horeca onderweg

Recensies
35 mooie wandelroutes in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, staan in dit boek beschreven. Compleet met routekaarten en prachtige foto’s en informatie van wat je onderweg tegen komt. De beschrijvingen zijn duidelijk en wat vooral handig is; de eerste twee jaar ( na verschijning van het boek) kun je gratis de actueelste routes downloaden. Als je deze wijzigingen raadpleegt, voordat je aan een route begint, kom je onderweg geen onverwachtse veranderingen tegen, waardoor je niet weet welke kant je nou op moet.

In West Nederland wandelroutes zijn een paar kinder-routes opgenomen. Deze zijn in de index direct te herkennen aan hun oranje kleur. Meestal bevatten deze kinderroutes onderweg een speelplek en zijn de routes niet al te lang. Om te testen of de routebeschrijving klopt hebben we zelf de route ‘Korte Waaier’ in Soest uitgeprobeerd. Deze route voert over de ‘Lange Duinen’, waarbij je bos, zandduinen en zandverstuivingen tegen komt. Je kon starten bij een spoorhut of iets verderop bij een speel-/picknickplaats. Omdat we de route met de kinderen liepen, zijn we begonnen bij de speel-/picknickplaats. Hier aangekomen stormden de kinderen direct naar het speelplaatsje. Na een uur spelen, konden we dan eindelijk met de wandeling beginnen. De route was goed beschreven en de kinderen hebben genoten van  de heuveltjes en het zand. Na afloop van de route een heerlijk ijsje gegeten bij het beginpunt, waar een boshut is.

West Nederland wandelroutes laat de mooiste plekjes van West Nederland zien. De wandelroutes varieëren van landschap en qua afstand. Zo is er voor ieder wat wils. West Nederland wandelroutes is een schitterend boek vol wandelroutes voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars.
West Nederland wandelroutes – Zilvester Media
Wandelroutes, paperback, 254 pagina’s, On Track
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Wandelen en rennen: zo blijf je in shape tijdens en na je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap goed voor jezelf zorgen, is ook goed voor je baby zorgen. Gezonde …