Avonturenpark Hellendoorn – Clown City Stuntshow [verslag]

hellendoorn-entreeMaandag 7 juli de eerste dag van de zomervakantie voor Noord-Nederland is begonnen. Het weer is prachtig, echt pretpark weer, niet te heet en lekker droog. Oftewel: de ultieme dag voor een dagje Avonturenpark Hellendoorn.

Nou dat dagje werd een dag van ruim 7 uur. Om 10.30 uur waren we aanwezig en om 17.40 uur gingen we als laatste uit het park weg. hellendoorn-etenNa aankomst eerst een lekkere kop koffie gehaald in het restaurant.

Meteen gekeken of we een arrangement voor het eten zouden nemen, het werd een “All you can eat” arrangement: voor € 14,95 p.p kun je dan een uur lang vanaf 16.30 uur zoveel eten als je op kunt en voor kinderen tot en met 9 jaar mag er zelfs 1 per betalende volwassene gratis mee eten. Goed dat was dan geregeld, over avondeten geen zorgen meer, nu eindelijk eens lekker gaan genieten van ons dagje oh nee, onze dag uit.

hellendoorn-waterAls eerste keken we wanneer de Clown City Stunt Show zou beginnen, dat was om 13.00 uur of om 15.00 uur. Oké we nemen de show van 13.00 uur dan kunnen we het park nog lekker verkennen tevoren en zeker ook nog na die tijd.

Het eerste waar het oog van onze dochter (9) op viel was de Wildwaterbaan…. ja daar moest even overleg over gepleegd worden, maar al snel waren we het eens, we maken er gewoon een grensverleggende dag van en gaan de uitdaging aan, papa, mama en dochterlief, met z’n 3-en in de Wildwaterbaan, wat een pret, dit gebeuren heeft zich nog een paar keer deze dag herhaald. Dat kon makkelijk omdat er nagenoeg geen wachttijden of rijen aanwezig waren bij de attracties.

hellendoorn-clown-stunt-showDaarna nog naar wat andere attracties ondernomen en toen om 13.00 uur naar de Clown City Stunt Show. Wat een leuke show, maar ook waren er nog spannende momenten. Er waren clowns, die via ramen van een huis op een trampoline sprongen en ook weer naar binnen, ook sprongen deze clowns van duikplanken met allerlei verschillende sprongen en er was een hele hoge mast met op verschillende hoogten een plateau waar de clowns vanaf doken, in een rond zwembadje van 3 meter diep. Het hoogste plateau was 18 meter.

Er was ook nog 1 clown uit Cuba, zijn kleding was gedrenkt in benzine en werd aangestoken, toen hij in vuur en vlam stond dook hij van het 15 meter hoge plateau af het water in, waarna gelukkig het vuur snel gedoofd was. Dat was enorm spectaculair om te zien. Al met al een hele leuke gewaagde stuntshow van een half uur, die van 5 juli tot en met 31 augustus 2014 te zien is in Avonturenpark Hellendoorn.

hellendoorn-attractiesNa de show hebben we nog heerlijk rond gelopen en genoten van alle leuke attracties. Voor het eerst in haar leven ging onze dochter in een achtbaan waar een looping en een kurkentrekker in zaten en daarna verdeeld over de dag nog een stuk of 10 keer.

Het park zelf heeft voor alle leeftijden iets te bieden, voor kleine kinderen, grote kinderen, tieners maar zeker ook voor volwassenen, er zijn heel veel zitplaatsen en bankjes, waar je tussendoor heerlijk even kunt vertoeven en ondertussen genieten van de mooie heuvelachtige natuur waar het Avonturenpark in ligt. Ook zijn er verschillende eetpunten, waar je eten, drinken of andere versnaperingen kunt kopen.

Avonturenpark Hellendoorn is echt een mooi familiepark om een fijne dag te beleven.

Share

About Petra Boersma

dasedoan@gmail.com'
Mijn naam is Petra. Ik ben moeder van 4 kinderen. 3 adoptiekinderen, waarvan de jongste 19 jaar is en een biologisch eigen dochter van 9 jaar. Mijn hobby's zijn creatief bezig zijn (o.a. haken en knutselen), lezen, fietsen, verzamelen van gedichten en mooie plaatjes met en zonder tekst, uiteraard ben ik graag bezig op mijn laptop. Mijn grootste hobby is schilderen.

Check Also

Een dagje in Avonturenpark Hellendoorn [verslag]

Onderweg…. hagelbui, drie graden…. Tja, een dagje Hellendoorn, zou dat nog een succes kunnen worden …

Share
Share