Spaanse smaken

Het is geen geheim dat ik dol ben op de Spaanse keuken. Eerlijke, pure smaken zonder al te veel poespas. Gerechten met een dosis zon en ontspanning. De cover van het boek Spaanse smaken van José Pizarro straalt dit gelijk ook uit.

Mij kan je vaak erg blij maken met een kookboek. En dit kookboek is er eentje waar je me dolgelukkig mee maakt. Met prachtige sfeerbeelden waan je je al gelijk in Spaanse sferen. Van de recept foto’s ga je watertanden en van de recepten krijg ik spontaan jeukende handen. Ik wil aan de slag en zelf dit maken!

Als je enige affiniteit hebt met eten, kookboeken, Spanje en/of de Spaanse keuken, dan is dit zeker een boek om in huis te halen. Om lekker weg te dromen, om inspiratie op te doen, om heerlijk te koken en vooral om heel lekker te eten. ¡buen provecho!

Spaanse smaken – José Pizarro
Kookboek, hard over, 240 pagina’s, Kosmos Uitgevers
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Het vegetarische kinderkookboek

Sinds de KCC zijn mijn dochter en ik ‘flexitariërs’, wat mij beter bevalt dan haar… …