Nieuwe (korte) Disney animatiefilm: Frozen Fever

Elsa-anna-frozenDe Disney film Frozen is een groot succes. Zo groot, dat Disney heeft besloten om de personages uit Frozen nog een keer te laten schitteren. Dit keer in een korte animatiefilm, die in de Verenigde Staten voorafgaand aan de nieuwe film “Cinderella” zal worden vertoond. Naar verwachting zal ‘de nieuwe Frozen’ in het voorjaar ook in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

In Frozen Fever is Anna jarig en wil Elsa haar verrassen met een verjaardagsfeest. Helaas is Elsa op de verjaardag van Anna verkouden en vanwege haar speciale krachten, is dat geen gewone verkoudheid…..

happy-birthday-frozen

De animatiefilm Frozen Fever duurt ongeveer 7 minuten en bevat een nieuw liedje gezongen door Anna en Kristoff waarvan Disney zegt dat het net zo in je hoofd blijft hangen als “Let it go“….

En uiteraard is de kampioen van de warme knuffels uit de film Frozen ook weer van de party:

olaf-taart

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Dit zijn de leukste Frozen spelletjes

Let it goooo, let it goooo… Wie kent Frozen niet? De Disney film waarin prinses …

Share
Share