Albert Heijn heeft nieuwe baby-voeding-lijn

ah-baby-eten-trotse-moeders-copyright-3Door het opsturen van een mand vol lekkers voor de allerkleinsten heeft Albert Heijn me een kijkje gegeven in de keuken van AH. Hoewel er ook andere merken verkocht worden bij Albert Heijn, zoals Olvarit, de Kleine Keuken en Ella’s Kitchen, is er een groot assortiment met ‘eigen merk’, ook biologisch.

Waar ik dacht dat baby-voeding iets was voor wanneer je een keer geen tijd had om zelf iets te koken en te prakken, of om mee te nemen voor onderweg (zo zag ik het toen mijn kinderen klein waren), zie ik nu dat de baby- en dreumesvoeding anno nu, veel meer is dan dat. Wanneer ik de ‘gerechten’ op de glazen potjes lees, zie ik smaken die ik mijn kinderen destijds niet voorschotelde.

ah-baby-eten-trotse-moeders-copyright-2

Op alle gebied, zowel in de knijpzakjes met fruit als in de ‘kant-en-klaar’ maaltijden is enorm veel variatie in ingrediënten. Een mooie manier om je kleintje al erg jong kennis te laten maken met allerlei groenten, smaken en structuren waardoor hij of zij straks de overgang naar “met de pot mee-eten” makkelijker kan maken.

ah-baby-eten-trotse-moeders-copyright-1

Ook de tussendoortjes zijn veranderd. Er zijn niet leer alleen de doosjes rozijntjes en de koekjes die ik voor de kinderen kocht, er zijn allerlei andere snacks, die soms zelfs van groenten gemaakt zijn. Ik ben echt onder de indruk van het aanbod voor de allerkleinsten van Albert Heijn!

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …