Draadloze Luminous Speaker “Rabbit”

Deze draadloze, verlichte speakers zijn de blikvanger in elke kinderkamer. De speaker beschikt over verschillende kleuren en lichteffecten, en via de Bluetooth®- en USB-aansluiting kunnen probleemloos favoriete nummers afgespeeld worden. Er zijn verschillende modellen: beer, konijn, hart of eenhoorn.

Recensie
We kregen deze speaker al een hele tijd geleden. Maar ik wist niet hoe ik hem moest aansluiten. Dus bleef hij een hele tijd gewoon op de kamer van mijn dochters staan. Hij ziet er wel mooi uit, ook al doe je er niets mee.

Maar je kunt er wel veel mee doen. Je kunt hem als speaker gebruiken. Als box dus, voor je muziek. Dat kan via bluetooth, bijvoorbeeld wanneer je kind een mobieltje heeft waar muziek op kan. Maar het kan ook met een USB stick en dat doen mijn dochters.

Ze zetten muziek van de computer op een USB stick en die kan dan achterin de speaker. Dan speelt hij de muziek af. En dat gaat goed, mijn dochters hebben het zelf uitgezocht hoe het moest.

Wat nog mooier is is om de lichtfunctie te gebruiken. De speaker kan namelijk licht geven. Er zijn allerlei kleuren die hij kan krijgen. Ik weet niet hoe het werkt, maar het ziet er erg mooi uit. Het gaat met een afstandsbediening. Mijn dochters kiezen nu om de beurt een kleur die ze opzetten wanneer ze moeten gaan slapen. Hij kan ook feller of minder fel. Ze vinden de afstandsbediening ook heel mooi.

    

Mijn dochters zijn er erg blij mee. Het ziet er goed uit en ze kunnen nu hun eigen muziek in de kamer draaien. Met mooi licht erbij, het lijkt wel disco!

De draadloze Luminous Speaker “Rabbit” van Bigben bestel je hier >>>>

[gastblog, geschreven door Alma]

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

8 december: Wereldlichtjesdag 2019

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Dit jaar valt Wereldlichtjesdag vroeg en hebben …