nintendo

Max & the Magic Marker voor Nintendo

nintendoDe zomervakantie is begonnen! En dat betekent plezier maken! Op reis met het gezin, spelen met vriendjes en vriendinnetjes en genieten van je vrije tijd en je hobby’s. Net voor de vakantie introduceert Easy Interactive een creatieve puzzelgame met een hoge educatieve waarde, maar vooral veel speel plezier en dat voor het hele gezin!

Ren, spring, denk, teken het en los het op! Max & the Magic Marker is de nieuwe puzzelgame voor Nintendo DS, Nintendo Wii en PC, waarbij de creativiteit en tekenkunsten van de speler de oplossing van het probleem bepalen. In deze 2D platformgame speel jij Max, de held die het monster moet tegenhouden. Max moet in alle levels zoveel mogelijk inkt verzamelen om met de pen, die deze inkt gebruikt, oplossingen te kunnen tekenen.

Baan je een weg door de 15 uitgebreide levels en bedenk de meest creatieve oplossingen! Teken een brug om over het water te lopen, een paraplu om je tegen de regen te beschermen of een luchtballon om je naar boven te vervoeren. Alles wat je tekent, reageert zoals het in de echte wereld zou doen en de oplossingen zijn eindeloos. Max & the Magic Marker is vanaf 30 juni verkrijgbaar voor Nintendo DS, Wii en PC.

Lees ook:
Pluk van de Petteflet als spel voor de Nintendo DS
Schrijf je eigen oplossing met Scribblenauts
Game vervult kinderwens

Share

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Just Dance 2017 [recensie]

Roep je familie en vrienden bij elkaar want het is tijd om te dansen! De …

Share
Share