Zomers ontbijt-op-bed….

Gisteren was het zo’n 30 graden. Lekker weer voor een milkshake vond ik, maar toen ik de vriezer opendeed (wij hebben zo’n overvolle ouderwetse vrieskist waar je pinguïns in kunt herbergen) bleek deze het niet meer te doen. De oorzaak: kortsluiting. Gevolg: heel veel weggegooid, pizza gegeten, alle bakken ijs tot milkshakes verwerkt en een oliebol bij de koffie.

ontbijt-op-bed-oliebol-copyright-trotse-moeders-4 ontbijt-op-bed-oliebol-copyright-trotse-moeders-3

De rest van de week eten we pasta (ik had erg veel pastasaus ingevroren) en als ontbijt kreeg ik vanmorgen – behalve de noodzakelijke espresso – een lekkere warme oliebol. Echt een zomerse start van de dag 😉

ontbijt-op-bed-oliebol-copyright-trotse-moeders-1

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van ruim 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Met deze 3 modetips kom je de zomer door

Zon, zee, strand: hoewel het heerlijk is en we er allemaal geen genoeg van kunnen …