Het is een boekje

Kun je erop kauwen?
Kun je het op je hoofd zetten?
Kun je ermee bellen?
Nee…
Je kunt het lezen.

De opvolger van de bestseller “Het is een boek”, nu als kartonboekje in de luiers!

Recensie
Het is … een heel lief, grappig boekje over Aap en Ezel. In het boekje zit Aap verdiept in een boekje en vraagt Ezel zich af wat Aap in vredesnaam in zijn handen heeft en wat hij daarmee doet: ‘Kun je ermee kwaken? Kun je ermee e-mailen?’
Dit schattige verhaaltje is niet alleen heel leuk om met je peuter te lezen. Het is ook een luchtig pleidooi voor papieren leesplezier.  Want samen boekjes lezen is toch veel gezelliger dan surfen op de IPad J.


Het is een boekje
– Lane Smith
Kartonnen peuterboekje, Hardcover, Lemniscaat bv Rotterdam
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Sint met Fien en Milo

Fien en Milo staan met vlaggetjes te zwaaien in het park: Sinterklaas is in het …

Share
Share