De Lorax en het verdwenen bos

Afgelopen zondag vond de première al plaats van de nieuwe familiefilm Dr. Seuss’ De Lorax en het verdwenen bos. Tijdens de première  was de hele stemmencast van de partij waaronder Ferry Doedens, Marly van der Velden, René van Kooten en Helga van Leur. Voor iedereen die deze première niet kon bijwonen. De film is vanaf vandaag  te zien in de bioscoop.

De film
Dr. Seuss’ De Lorax en het verdwenen bos is een nieuwe 3D animatiefilm voor het hele gezin. De film is een bewerking van het wereldberoemde kinderboek ‘ Dr. Seuss over de Lorax, een bijzondere bosbewoner die het bos en de dieren beschermde, voordat het werd gekapt.

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Nieuwe K3-film in de maak: K3 – Dans van de Farao

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu …