De Lorax en het verdwenen bos

Afgelopen zondag vond de première al plaats van de nieuwe familiefilm Dr. Seuss’ De Lorax en het verdwenen bos. Tijdens de première  was de hele stemmencast van de partij waaronder Ferry Doedens, Marly van der Velden, René van Kooten en Helga van Leur. Voor iedereen die deze première niet kon bijwonen. De film is vanaf vandaag  te zien in de bioscoop.

De film
Dr. Seuss’ De Lorax en het verdwenen bos is een nieuwe 3D animatiefilm voor het hele gezin. De film is een bewerking van het wereldberoemde kinderboek ‘ Dr. Seuss over de Lorax, een bijzondere bosbewoner die het bos en de dieren beschermde, voordat het werd gekapt.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …

Share
Share