4 knusse plekjes om tijd te spenderen met je familie

Het is zondagmiddag en plots staan je ouders voor de deur. Hartstikke leuk, maar waar moet je gaan zitten? Ga je buiten op de tuinbank zitten of neem je binnen plaats bij de open haard? Wat de keuze ook is, zorg er voor die tijd voor dat de volgende 4 plekken tip top in orde zijn om op een knusse manier de tijd met je familie te kunnen spenderen.

Serre

De serre is in vrijwel alle gevallen een goede keuze. Ondanks dat je binnen zit, heb je vaak goed zicht op de tuin of de natuur. Bovendien ben je niet afhankelijk van het weer. Met de juiste meubels haal je de gewenste sfeer makkelijk de serre in. Met stevige banken ga je voor de huiselijke stijl, terwijl je ook voor tuinbanken kan kiezen. Op die manier haal je de tuin naar binnen.

Tuin

Bij goed weer komt de tuin in de gedachten van de meeste mensen boven. De tuin is je eigen stukje natuur. Om goed voorbereid te zijn, moet je er echter voor zorgen dat je tuin klaar is om een aantal mensen te ontvangen. Je kan kiezen voor enkele klapstoelen, maar een zithoek wint aan populariteit. Deze zithoek bevindt zich vaak onder een overkapping of pergola. Met een tuinbank en een tuintafel ben je al klaar om jouw familie te ontvangen.

Dakterras/balkon

Voor veel mensen is een dakterras geen optie, maar toch is het het benoemen waard. Op een dakterras geniet je optimaal van lekker weer en bovendien heb je een ver uitzicht. Met enkele planten en de juiste meubels tover je jouw dakterras of balkon om tot heerlijk plekje om te vertoeven met jouw familie.

Grasveld

Het is niet altijd nodig om thuis te blijven om de tijd te spenderen met je familie. Pak een grote mand en vul deze met lekkernijen en een grote thermoskan met koffie. Neem een kleedje mee en eventueel enkele stoelen en een tuintafel. Rij naar een mooi grasveldje aan het water. Zo houd je een picknick op een unieke locatie.


Zoals je ziet zijn er genoeg plekken waar je jouw huis kan omtoveren tot prachtige locatie, waar je je tijd kan doorbrengen met je familie. Is het door bijvoorbeeld ruimtegebrek niet mogelijk om een knus plekje te creëren, kies dan voor de klapstoelen en tuintafels en rij iedere week naar een nieuwe unieke locatie!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Een heerlijk terras creëer je zo

Nu het zomer is, spenderen we een groot deel van onze tijd thuis in onze …

Share
Share