Bassie & Adriaan nu op de Ipad

Wie kent ze niet? Bassie en Adriaan het grappige circusduo die de spanndste avorturen meemaken. De echte Bassie en Adriaan fans  kunnen nu hun lol op. Afgelopen maandag werd namelijk de Bassie en Adriaan game gelanceerd door Bas en Aad van Toor.

In deze app zijn Nederlands meest bekende clown & acrobaat in 3D tot leven gekomen. De game is een behendigheidsspel voor jong en oud. Een ideale familie app voor de vakantie. Kinderen op de achterbank, Bassie & Adriaan game op de iPad en rijden maar…

Met het ontwikkelen van de 3D karakters van Bassie & Adriaan zetten ze, met een blik op de toekomst, een nieuwe stap in hun carrière. Als verlengstuk van de App is een nieuwe 3D animatie-serie in de maak. Onder de naam Catch the Clown wordt de IPad game later in het jaar ook internationaal uitgebracht.

De tune Dag Vriendjes en Vriendinnetjes en De Liedjes uit Grootmoederstijd zijn inmiddels klassiekers. Sinds afgelopen maandag zijn de grote Bassie & Adriaan successen ook verkrijgbaar via o.a. Itunes en Spotify. De bijbehorende leuke clips zijn via het eigen Bassie & Adiraan YouTube kanaal te zien. Aan een uitgebreid assortiment Ringtones en mobiele filmpjes wordt gewerkt.

De Bassie & Adriaan app is verkrijgbaar voor €2,39

 

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Pokémon Sword – game [recensie]

Zoals jullie waarschijnlijk weten, heb ik drie prachtige kinderen. Maar ik heb ook een aantal …