KidiFluffie van VTech – fijn om mee te gaan slapen èn mee wakker te worden!

kidi-fluffie-recensie-copyright-trotse-moeders-2De VTech KidiFluffies Kat is een interactieve, pluche huisdier en reageert op aanraking, geluid en beweging. Zo kun je hem eten en drinken geven, spelletjes spelen én houdt hij ervan als je hem regelmatig knuffelt. Op zijn LCD-scherm laat hij emoties en grappige animaties zien. Schud de KidiFluffy of gooi hem omhoog in de lucht en ontdek zijn verschillende reacties. Speel sportieve logica-spellen en train je reactiesnelheid. Gebruik de verschillende touchsensoren op zijn lijfje om spelletjes te spelen en grappige zinnetjes te horen.

Je kunt de Kidi Fluffy ook personaliseren met je eigen stem! De KidiFluffy herhaalt vervolgens wat je zegt en vervormt je stem. Hij kan zelfs je naam, verjaardag en belangrijke (feest)dagen onthouden! Als je uitgespeeld bent, stel je een slaaptijd in voor jou en je KidiFluffy en luister je naar rustgevende muziek om lekker te gaan slapen. De KidiFluffy heeft een ingebouwde klok en kalender om een dagelijks ritme in te stellen en feestdagen te onthouden.

Recensie
Hoewel deze robot-knuffel misschien meer geschikt lijkt voor jongere kinderen, was het een schot in de roos bij mijn jongste zoon en was zijn twee minuten oudere zusje een beetje jaloers omdat zij er ook wel een zou willen.

Mijn jongste zoon vindt het soms nog spannend om te gaan slapen nu het ’s avonds steeds vroeger donker is. kidi-fluffie-recensie-copyright-trotse-moeders-5Met deze KidiFluffie kat, is het ineens gezellig om te gaan slapen! Eerst nog even een paar spelletjes spelen, vooral de sit-ups zijn populair. Daarna heeft de kat vaak zin in water en krijgt hij nog wat eten, en dan kunnen ze allebei gaan slapen.

De eerste dagen dat mijn zoon de KidiFluffie knuffel had, zette hij deze in de avond uit, maar dan moest in de ochtend de klok weer opnieuw worden in gesteld. Hij heeft zelf ontdekt dat wanneer je de knuffel “in slaap laat vallen”, hij je ’s nachts niet uit je slaap haalt, maar dat de instellingen wel in stand blijven. kidi-fluffie-recensie-copyright-trotse-moeders-4Erg fijn, want dan kun je de datum en de klok goed instellen, en zelfs een alarm gebruiken om op een bepaalde tijd wakker te worden (of om aan te geven wanneer het tijd is om uit bed te komen, bij vroege vogels zoals mijn zoon!).

VTech gaat steeds een stapje verder met techniek. Deze knuffel-kat is zo veelzijdig, dat ik me afvraag of we alle mogelijkheden inmiddels al voorbij hebben zien komen. In het weekend weet hij dat het weekend is, hij geeft ook aan of het ochtend of avond is, en zo krijgt je kind een goed beeld van de opbouw van weken en dagen. Er zit dus ook een klok in, en je kunt daarnaast ook belangrijke dagen invoeren.

kidi-fluffie-recensie-copyright-trotse-moeders-3Er zitten een heleboel spelletjes op. Wanneer je die speelt, en goed voor je KidiFluffie zorgt (op tijd voor eten, drinken en vermaak zorgen), kom je steeds een niveau hoger en krijg je nieuwe items tot je beschikking, zoals koekjes voor je knuffel-kat. Erg leuk!

Mijn zoon (en zijn tweelingzus) vinden het leuk om met deze robot-knuffel te spelen, maar het is vooral een slaapmaatje voor mijn jongste zoon. Supergezellig toch, een knuffel in je lievelingskleur waarmee je liedjes kunt zingen en spelletjes doen voordat je gaat slapen en die je ’s morgens wakker maakt wanneer je dat wilt en waarmee je dan direct verder kunt spelen!

 VTech KidiFluffie kat blauw, bestel je hier >>>>

De VTech KidiFluffie roze hond, bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …