Paul van Loon presenteert zijn nieuwe boek in Raveleijn – Efteling [verslag]

Een bezoek aan De Efteling is altijd leuk (vind ik), maar ditmaal was er wel een hele leuke aanleiding: de boekpresentatie van het allernieuwste boek van Paul van Loon! Mijn tweeling is dol op de boeken van Paul van Loon. Voor mijn dochter zijn Raveleijn en Dolfje Weerwolfje – Weerwolfnachtbaan favoriet. Mijn jongste zoon is momenteel halverwege de Griezelbus-boeken en geniet daar enorm van.

Zelf vind ik het ook prachtig: ik heb verschillende Dolfje Weerwolfje boeken voorgelezen en sta er verbaasd van dat met ogenschijnlijk eenvoudige zinnen, in no-time een hele sfeer geschetst wordt en een avontuur ontstaat wat spannend is, maar net niet te eng voor de doelgroep.

Het nieuwe boek van Paul van Loon is een vervolg op Raveleijn wat in 2011 uitgegeven is. En de mooiste plek om dit boek voor het eerst te tonen is uiteraard in Raveleijn, in de Efteling.

Eerst genoten we van de prachtige show. We hadden hem al een aantal keer gezien, maar hij blijft indrukwekkend: paarden, stunts, humor… Er is zoveel te zien en te beleven dat iedere show weer anders lijkt.

 

Na afloop van de show, werd het publiek verzocht om even te blijven zitten en toen “doemde” Paul van Loon op.

In zijn hand het nieuw boek: Raveleijn: De Bende van de Witte Veer. In onderstaande video hoor je hem zelf vertellen waar het over gaat:

We kregen een mooi, gesigneerd, exemplaar mee. Gelukkig heb ik een tweeling die vrijwel geen ruzie maakt, dus ook niet over wie het eerst het boek mag lezen.

De jongste van de twee was nog wat ziek en sliep in de auto, dus mijn dochter kon beginnen in het boek. Ze leest het ’s avonds, voordat ze gaat slapen, en vindt het erg spannend. Nog spannender dat het eerste boek van Raveleijn, zegt ze. Mijn zoon heeft zijn teen gebroken dit weekend, dus die heeft nu extra tijd om te lezen. Zo kunnen ze het allebei vrijwel tegelijk lezen en volgt de recensie van Raveleijn: De Bende van de Witte Veer, binnenkort!

Wil je het boek Raveleijn, De Bende van de Witte Veer, bestellen, klik dan hier >>>>

Voor het eerste boek over Raveleijn, geschreven door Paul van Loon, klik hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …