Seizoen 4 OITNB [trailer]

oitnb-seizoen-4-trotse-moeders-3We hadden het al eerder aangekondigd: ook in 2016 zitten de dames van Litchfield gewoon nog achter slot en grendel. En inmiddels is bekend wanneer we, lekker vanuit bed, bank of andere ontspannen omgeving, kunnen meegenieten van de belevenissen van Piper, Alex en de andere ‘inmates’ in seizoen 4.

Orange Is The New Black kent al drie populaire seizoenen en vanaf 17 juni 2016 komt seizoen 4 in z’n geheel beschikbaar op Netflix. Dat betekent dat alle fans het beste nu al het hele weekend kunnen blocken, want naar verwachting wordt dit seizoen beter dan het derde.

oitnb-seizoen-4-trotse-moeders-2

Nadat ik in Londen, samen met mijn schoonzusje en een groot deel van de cast van deze Netflix Original serie, de eerste afleveringen van het tweede seizoen heb mogen bekijken, ben ik grote fan. De acteerprestaties van de diverse personages zijn van hoog niveau en het blijft boeiend om de diverse verhaallijnen en ontwikkelingen te volgen. Ik kijk dan ook uit naar seizoen 4 van OITNB!

Hieronder de trailer van seizoen 4 van Orange is the new Black:

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …