Voorvertoning van de dolkomische film The Hustle [verslag]

De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak.

In de hilarische komedie The Hustle volgen we twee vrouwelijke oplichters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson die elkaar per toeval ontmoeten. De twee vrouwen zijn totaal verschillend. De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak. Samen besluiten ze om de foute mannen die hen hebben belazerd te grazen te nemen.

Anne Hatheway speelt de over georganiseerde, mooie en uiterst charmante oplichters Josephine. Anne Hatheway kennen we van films als The Devil wears Prada, Ocean’s 8 of van langer geleden The Princess Diaries. Meestal zien we Anne in komische films maar haar Oscar kreeg ze voor haar rol in Les Misserables. Een heel ander genre. In de deze film zien we Anne weer in een super komische rol die ze met verve speelt, met name door haar perfecte timing en fantastische mimiek.

Rebel Wilson is een Australische actrice en stand-up comedian die we kennen uit films als Bridesmaides, Picture Perfect 1-2-3 en Isn’t it Romantic. Met haar super gevoel voor humor en waanzinnig expressieve gezicht en gedrag heeft ze de lach aan haar kont hangen.

Je kunt je dus voorstellen dat na het zien van de trailer ik niet kon wachten om naar Pathé Bioscoop Amsterdam Arena te gaan en te gaan genieten van deze hilarische film. Gelukkig was de film op donderdag en niet op woensdag, dan zou het plein bij de Arena stampvol zijn geweest met Ajax en Spurs supporters.

Na het werk met de tram naar de bioscoop werden we hartelijk ontvangen en lagen er op alle stoelen in de zaal mooie Goodie Bags voor ons klaar. Gewapend met popcorn en drinken gingen we onderuitgezakt zitten en maakten we ons klaar voor 1,5 uur genieten.

Ongegeneerd hard hebben we gelachen! De film zit waanzinnig goed in elkaar en je valt van de ene komische situatie in de andere waarbij je op sommige momenten ook echt wordt verrast.

Anne en Rebel weten je met hun acteer kwaliteiten in te pakken en mee te nemen in alle avonturen die ze beleven. Na hun eerste ontmoeting besluiten ze samen te gaan werken, of toch niet? Ze willen wraak nemen op alle “foute” mannen. Bereiden deze acties goed voor en houden zich aan de afgesproken acties, of toch niet? Het oplichten van deze rijke mannen gaat ze goed af, of toch niet?

Het is echt een heerlijke film waar bij je niets anders moet verwachten dan 1,5 uur lekker genieten van een super komische film met alle hilariteiten die je daarbij kunt verwachten. Wat mij betreft had de film 5 minuten eerder mogen eindigen maar dat is te Nederlands gedacht denk ik. Amerikanen houden van een happy end en dus heeft deze film ook een “gelukkig komt alles weer goed einde”.

The Hustle is vanaf nu te zien in bioscopen door heel Nederland en krijgt van mij 4 sterren!

Hieronder nog wat informatie en de trailer van The Hustle:

The Hustle – officiële trailer

Share

About Stephanie Govers

stephanie@vanbachum.eu'
Mijn naam is Stephanie Govers en ik ben de Trotse Moeder van een dochter van 10 jaar en een zoon van 8 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share