Nieuw in Spoorwegmuseum: de Vuurproef

Het Spoorwegmuseum heeft sinds kort er een nieuwe en spectaculaire attractie bij, namelijk De Vuurproef. De Vuurproef laat op een leuke en originele manier de 200 jaar oude spoorweggeschiedenis zien. Door gebruik te maken van decors, film en speciale effecten worden bezoekers niet alleen geïnformeerd maar vooral ook vermaakt. Rutger Hauer en Nhung Dam vertellen beide in een kort filmpje de historie van de trein. Na deze twee korte filmpjes kunnen bezoekers genieten van de attractie. Het leuke aan deze attractie is dat bezoekers actief bezig zijn. Op deze manier wordt de attractie nog spannender én sprekender! Men zal zich een echte machinist voelen, die heel wat avonturen beleeft!

Met De Vuurproef laat het Spoorwegmuseum zien dat ze weten wat bezoekers willen; spanning, sensatie én actief bezig kunnen zijn. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen volop genieten van deze nieuwe attractie. Voor meer informatie over het Spoorwegmuseum en de nieuwe attractie De Vuurproef, klik hier.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het NOS Jeugdjournaal bordspel [recensie]

Maak je eigen jeugdjournaal in het enige echte NOS jeugdjournaal bordspel! Ervaar hoe het is …

Share
Share