Duurzame luiers van het huismerk Kruidvat

Kruidvat introduceert als eerste in Nederland luiers met het FSC-keurmerk.  Luiers die niet alleen erg comfortabel zijn voor je kind, maar tegelijkertijd ook een stuk beter zijn voor het milieu. De papierpulp  in de eigen merk luiers is namelijk afkomstig uit FSC-gecertificeerde  bossen. Deze bossen worden verantwoord beheerd en voldoen aan de strenge eisen opgesteld door het FSC. Zo bied je jouw kindje optimaal draagcomfort en een flexibele pasvorm en draag je tegelijkertijd bij aan een beter milieu.

Beste uit test VARA Kassa
Met Kruidvat luiers bied je jouw baby, dreumes en peuter het beste van twee werelden. Zo zijn de luiers niet alleen duurzaam, maar kwamen ze ook als beste uit de test bij VARA Kassa. Het programma had in april 2011 samen met 17 baby’s en hun vaders acht verschillende luiermerken getest. De acht luiers werden beoordeeld op draagcomfort, absorptievermogen en rekvermogen. Naast deze consumententest zijn de luiers getest door onafhankelijk onderzoeksbureau TUV Rheinland. De luiers van het huismerk Kruidvat werden overtuigend het beste beoordeeld door zowel de consumenten als het onderzoeksbureau.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Hoe verhelp je luieruitslag?

Wanneer je baby’tje pasgeboren is, draait je hele wereld om je kleine spruit. Wanneer je …

Share
Share