Nûby lanceert nieuwe babyfleslijn

Nûby lanceert een splinter nieuwe babyflessen lijn met bijbehorende steriele melkzakjes voor eenmalig gebruik. De flessen beschikken over een innovatieve, flexibele anti-koliekspeen, die het vacuümeffect van de moederborst perfect nabootst. Hierdoor krijgen baby’s geen krampjes tijdens het drinken.

De Nûby-babyflessen maken steriliseren overbodig en zijn dus ideaal voor onderweg of op reis. Het gebruik van deze innovatieve melkfles biedt maximale hygiëne en comfort, voor baby’s, ouders en kraamafdelingen van ziekenhuizen. De speen is bovendien gemaakt van recyclebaar materiaal. De nieuwe lijn is vanaf de lente van 2012 verkrijgbaar.

De Nûby-babyflessen voor eenmalig gebruik zijn gesteriliseerd door middel van verhitting met gammastralen. Deze sterilisatiemethode doodt schadelijke bacteriën en is volstrekt veilig voor voedingsproducten. Nûby is de eerste fabrikant van babyproducten die deze sterilisatiemethode voor zijn gehele assortiment inzet.

De richtprijs voor de nieuwe anti-koliekbabyfles van Nûby is ongeveer acht euro, de steriele melkzakjes kosten rond tien eurocent.

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Wegwijs in de voedingsjungle

Op de (mooie) cover van het boek Wegwijs in de voedingsjungle staat prominent: “gewoon gezonde …