Praktisch: Hansaplast gezinspakket pleisters

Screenshot 2014-06-29 at 14.37.56 Volgens mij geldt voor veel moeders dat ze altijd wel een paar pleisters in hun portemonnee of tas hebben zitten. Want soms is alleen een kusje niet voldoende wanneer je kind valt, en moet er toch echt een wondje verzorgd worden.

Wanneer er bij mij thuis een kind een pleister nodig heeft, is dat een tijdrovende bezigheid omdat ik ooit, in een onbewaakt ogenblik, tegen de kinderen had gezegd dat ze zelf een pleister mogen kiezen. En er is inmiddels een ruim assortiment aan pleisters met plaatjes van dieren, Disney figuren of andere voor kinderen aantrekkelijke afbeeldingen. En kiezen blijkt dan nog niet zo eenvoudig…… Maar wel effectief: het leidt enorm goed af van de pijn die kort daarvoor nog tot tranen leidde.

Screenshot 2014-06-29 at 14.37.14De pleisters gaan er vlot doorheen bij ons, niet alleen omdat mijn kinderen graag klimmen, springen, fietsen en stoeien, maar ook omdat bij spannende wondjes, zoals wanneer er een splinter verwijderd moet worden, of bij wondjes die echt pijn doen, de lievelingsknuffels uiteraard ook een pleister moeten.

Handig is dus het familypack van Hansaplast waarmee zowel de kleine wondjes van je kinderen, als die van jezelf snel verzorgd kunnen worden. In het family pack zitten  veertig strips van drie verschillende soorten pleisters: speciaal voor kinderen beschermende en flexibele Disney pleisters die pijnloos te verwijderen zijn, waterbestendige strips en elastische strips. 

Je kunt het family pack hier bestellen >>>>

 

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Première eerste hulp bij Kerst

Met nog minder dan drie weken te gaan tot kerst is dit hét moment om …

Share
Share