Gebaren met lotte en max

Gebaren met Lotte & Max geeft ze de gebaren die ze nodig hebben om zich uit te drukken. Ervaar ook hoe leuk gebarentaal is! Voor dove én horende kindjes.

Beleef samen veel plezier bij het ontdekken van deze nieuwe taal. Onderzoek heeft ook nog eens uitgewezen dat het veel voordelen oplevert als je je kind leert gebaren.
Hechtere band; Het is een  fantastische ervaring om te gebaren met je baby. Je krijgt inzicht in wat er in dat kleine koppie omgaat en dat verstrekt ouder-kind band
Minder frustatie; Dreumesen kunnen met de gebaren met  Lotte & Max producten snel en gemakkeijk de basisgebaren leren. Hiermee kunnen ze aangeven wat ze willen en jij kan hem begrijpen!
Grotere woordenschat; De gebaren met Lotte & Max videaós hebben een meervoudige aanpak van taal. Dit maakt het voor uw kind makkelijker om te leren.

Recensie:
Deze 36 minuten durende film is geschikt voor kindjes vanaf 3 maanden. Mijn inmiddels 4 maanden oude dochter en ik gaan voor de televisie zitten om deze dvd eens te gaan bekijken.
De 28 verschillende gebaren worden goed en duidelijke uitgelegd. De 7 liedjes die gedraaid worden zijn erg vrolijk. Mijn dochtertje heeft de grootste lol om haar mama die ieder gebaar na probeert te doen.

De gebaren eten en drinken zijn herkenbaar en zou ik ook in de praktijk gebruiken maar onder andere de gebaren, zoals opa en oma, zijn voor mij niet bekend. Deze gebaren zou ik niet snel gebruiken om te communiceren met een kindje. Absoluut een leuke dvd, maar in mijn ogen minder geschikt voor kleine kinderen.

Meer gebaren met lotte & Max>>>

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …